Opskrifter i PDF-format
 
Leveres gratis til din mail

Stabletårn med frugter

 
Opskrift på hæklet stabletårn med frugtringe i PDF-format.
 
Opskriften er til dig, der kan svare ”Ja” til nedenstående spørgsmål:
- har du en mere udvidet hækleerfaring?
- har du mange garnfarver på ”lageret”?
- kan du lide at nørkle med hækling og går du op i detaljer?
 
Stabletårnet ligner ved første blik stabletårnet fra min opskrift for Regnbue Stabletårn, men tag ikke fejl! Du vil opleve at opskriften er markant anderledes. Der bruges forskellige mønstre, teknikker og en masse små fine detaljer, som gør stabletårnet til en mere avanceret, men også mere spændende projekt. Som resultat får du et stykke meget farverigt og lærerigt legetøj til baby.
 
Bomuldsgarn 8/4 og hæklenål nr. 2,5.
 
Levering: Ved køb af opskriften får man tilsendt en mail med opskriften som PDF-fil, og der er ingen omkostninger til levering. Ved køb af andre ting i webshoppen, som kræver forsendelse, gælder de almindelige betingelser for levering.
 
Har du købt opskriften, men har ikke fået en mail med opskriften i løbet af en time efter købet, må du først kontrollere din mail-boks for spam indstillinger og om mailen er kommet i spam-filter. Har du ikke fundet mailen i spam-mappe i din mail-boks, må du gerne kontakte mig om det.
Nyhed
På lager
45,00 DKK
stk.
Stabletårn med frugter
Betal nemt via PayPal med Visa eller MasterCard uden at oprette profil/konto på PayPal - vælg blot "Betal med betalingskort" på login-side til PayPal.
 
Det er også muligt at betale varerne med MobilePay efter forudgående aftale - skriv blot i kontaktformularen forud for bestillingen.
Elena Nielsen Design | CVR: 38025996