Opskrifter i PDF-format
 
Leveres gratis til din mail

Hæklet PYT-knap

 
Sig "PYT" til dine frustrationer ved at trykke på PYT-knappen!
 
Hæklet PYT-knap er et lille og overskugelig projekt, som du kan bruge garnrester til. Garnfarver, som er brugt til den viste knap, er angivet i opskriften, men knappen kan hækles i alle mulige farver.
 
Levering: Ved køb af opskriften får man tilsendt en mail med opskriften som PDF-fil, og der er ingen omkostninger til levering. Ved køb af andre ting i webshoppen, som kræver forsendelse, gælder de almindelige betingelser for levering.

Har du købt opskriften, men har ikke fået en mail med opskriften i løbet af en time efter købet, må du først kontrollere din mail-boks for spam-indstillinger og om mailen er kommet i spam-filter. Har du ikke fundet mailen i spam-mappe i din mailboks, må du gerne kontakte mig om det.
 
 
På lager
25,00 DKK
stk.
Hæklet PYT-knap
Betal nemt via PayPal med Visa eller MasterCard uden at oprette profil/konto på PayPal - vælg blot "Betal med betalingskort" på login-side til PayPal.
 
Det er også muligt at betale varerne med MobilePay efter forudgående aftale - skriv blot i kontaktformularen forud for bestillingen.
Elena Nielsen Design | CVR: 38025996