Løsopskrifter i PDF-format
 
Leveres gratis som PDF-fil til din mail

Hæklet legeklods med motiver

 
Opskrift på hæklet legeklods med motiver i PDF-format. Begynder-niveau.
 
Indeholder opskrift på firkanter og sammenhækling af firkanter til pæn og symmetrisk klods, samt opskrifter på de viste motiver til firkanter.
 
Opskriften er lavet til bomuldsgarn 8/4 og hæklenål nr. 2,5.
 
Til den viste legeklods er der brugt Hjertegarns Cotton nr. 8 i farver:
7093 lysegrøn
3040 lysegul
603 lyseblå
4950 støvet beige
2133 nougat
4951sart lyserød
Motiverne hækles af garnrester.
 
De ovennævnte farver eller andre farver i bomuldsgarn 8/4 fra Hjertegarn kan bestilles under fanen "Garn" i webshoppen.

Til fyld af legeklodsen skal der bruges en skumklods i størrelse 8 cm x 8 cm - find skumklodser under fanen "Tilbehør" i webshoppen.
 
Levering: Ved køb af opskriften får man tilsendt en mail med opskriften som PDF-fil, og der er ingen omkostninger til levering. Ved køb af andre ting i webshoppen, som kræver forsendelse, gælder de almindelige betingelser for levering.
 
Har du købt opskriften, men har ikke fået en mail med opskriften i løbet af en time efter købet, må du først kontrollere din mail-boks for spam indstillinger og om mailen er kommet i spam-filter. Har du ikke fundet mailen i spam-mappe i din mail-boks, må du gerne kontakte mig om det.
På lager
40,00 DKK
stk.
Hæklet legeklods med motiver
Det er nemt at betale via PayPal - du skal blot bruge et international kort, som f. eks. Visa, MasterCard eller American Express.
 
Det er også muligt at betale varerne med MobilePay efter forudgående aftale - skriv blot i kontaktformularen forud for bestillingen.
Elena Nielsen Design | CVR: 38025996