Løsopskrifter i PDF-format
 
Leveres gratis som PDF-fil til din mail

Hæklede barselsgaver

 
Hækl legetøj med kaniner med opskriften "Hæklede barselsgaver". Her finder du opskrifter på fem baby-ting:
- bidering
- rangle
- trøsteklud
- barnevognskæde
- suttekæde
 
Opskrifterne er lavet til tre garnfarver, og du får forslag til farvekombinationer til dreng og pige. Men opskrifterne kan også hækles i færre/flere farver - man skal blot flytte steder for farveskift efter egen smag.
 
Modellerne til opskrifterne er hæklet i Cotton nr. 8 fra Hjertegarn i farver (pigemodel/drengemodel):
201 råhvid / 209 beige
4951 sart lyserød / 603 lyseblå
5390 lys lilla / 6500 blå
 
Garnforbrug til et sæt er omkring 200 g. samt skal der bruges tilbehør som seleclips, bomuldssnor, træring, raskekugle, evt. nogle træperler. Garn og tilbehør kan bestilles under tilsvarende faner i webshoppen.
 
Begynder-niveau.
 
Levering: Opskriften leveres PDF-fil til mail-adresse, og der er ingen omkostninger til levering. Ved køb af andre ting i webshoppen, som kræver forsendelse, gælder de almindelige betingelser for levering.
 
OBS! Har du købt opskriften, men har ikke fået en mail med opskriften i løbet af en time efter købet, må du først kontrollere din mail-boks for spam indstillinger og om mailen er kommet i spam-filter. Har du ikke fundet mailen i spam-mappe i din mail-boks, må du gerne kontakte mig om det.
På lager
40,00 DKK
stk.
Hæklede barselsgaver
Det er nemt at betale via PayPal - du skal blot bruge et international kort, som f. eks. Visa, MasterCard eller American Express.
 
Det er også muligt at betale varerne med MobilePay efter forudgående aftale - skriv blot i kontaktformularen forud for bestillingen.
Elena Nielsen Design | CVR: 38025996