Opskrifter i PDF-format
 
Leveres gratis til din mail

Hæklede karklude og håndklæder i bølgemønstre

 
Hækl karklude og håndklæder med lækre detaljer:
  • mønstre med relief
  • flot kant
  • praktisk øje til at hænge kluden 
 
PDF-opskrift indeholder tre opskrifter på karklude/håndkæder i bølgemønstre. Hver opskrift er lavet i to størrelser, og det er nemt at forvandle karklud-opskrifterne til håndklæde ved hjælp af forklaringer i opskrifterne.
 
Garn - bomuld 8/4, hæklenål nr. 3. Garnforbrug er ca. 40-60 g pr. karklud og 80-120 g pr. håndklæde.
 
Modellerne til opskriften er hæklet i Cotton nr. 8 fra Hjertegarn.
 
OBS! Køb en garnpakke i Cotton nr. 8 fra Hjertegarn i skønne blå/grønne farver, som passer til opskriften - se under Garnpakker
 
Levering: Ved køb af opskriften får man tilsendt en mail med opskriften som PDF-fil, og der er ingen omkostninger til levering. Ved køb af andre ting i webshoppen, som kræver forsendelse, gælder de almindelige betingelser for levering.
 
Har du købt opskriften, men har ikke fået en mail med opskriften i løbet af en time efter købet, må du først kontrollere din mail-boks for spam indstillinger og om mailen er kommet i spam-filter. Har du ikke fundet mailen i spam-mappe i din mail-boks, må du gerne kontakte mig om det.
På lager
45,00 DKK
stk.
Hæklede karklude og håndklæder i bølgemønstre
Betal nemt via PayPal med Visa eller MasterCard uden at oprette profil/konto på PayPal - vælg blot "Betal med betalingskort" på login-side til PayPal.
 
Det er også muligt at betale varerne med MobilePay efter forudgående aftale - skriv blot i kontaktformularen forud for bestillingen.
Elena Nielsen Design | CVR: 38025996