Opskrifter i PDF-format
 
Leveres gratis til din mail

Hæklet legeklods (uden motiver)

 
Opskrift på hæklet legeklods med billedforklaringer i PDF-format. Begynder-niveau.
 
Indeholder opskrift på firkanter og sammenhækling af firkanter til pæn og symmetrisk klods.
 
Opskriften er lavet til bomuldsgarn 8/4 og hæklenål nr. 2,5.
 
Til den viste legeklods er der brugt Hjertegarns Cotton nr. 8 i farver:

7093 lysegrøn
3040 lysegul
603 lyseblå
4950 støvet beige
2133 nougat
4951sart lyserød
 
De ovennævnte farver eller andre farver i bomuldsgarn 8/4 fra Hjertegarn kan bestilles under fanen "Garn" i webshoppen.

Til fyld af legeklodsen skal der bruges en skumklods i størrelse 8 cm x 8 cm - find skumklodser under fanen "Tilbehør" i webshoppen.
 
OBS! Opskrifterne på motiverne til firkanter findes i bogen ”Hæklede ranker til hverdag og fest” af Elena Nielsen - find bogen under fanen "Bøger" i webshoppen.
 
Levering: Ved køb af opskriften får man tilsendt en mail med opskriften som PDF-fil, og der er ingen omkostninger til levering. Ved køb af andre ting i webshoppen, som kræver forsendelse, gælder de almindelige betingelser for levering.
 
Har du købt opskriften, men har ikke fået en mail med opskriften i løbet af en time efter købet, må du først kontrollere din mail-boks for spam indstillinger og om mailen er kommet i spam-filter. Har du ikke fundet mailen i spam-mappe i din mail-boks, må du gerne kontakte mig om det.
På lager
25,00 DKK
stk.
Hæklet legeklods (uden motiver)
Betal nemt via PayPal med Visa eller MasterCard uden at oprette profil/konto på PayPal - vælg blot "Betal med betalingskort" på login-side til PayPal.
 
Det er også muligt at betale varerne med MobilePay efter forudgående aftale - skriv blot i kontaktformularen forud for bestillingen.
Elena Nielsen Design | CVR: 38025996