Fra jeg var barn elskede jeg at kreere selv. I starten var det tøj til mine dukker, og senere blev det tøj til mig selv, min mor og storesøster. Jeg har lært at sy og strikke tidligt - dels af min mor og søster, dels selv ved at kigge i håndarbejdsblade.

I teenageårene drømte jeg om at blive tøjdesigner, men endte i en "mere sikker" branche med tal og regnskaber. Jeg er oprindeligt uddannet indenfor økonomi og har først arbejdet i en bank i 7 år, og så senere efter flere års "søgen" blev det til revision, som jeg stadig beskæftiger mig med. 

Igennem alle årene har jeg haft forskellige små og store kreative "projekter" i min fritid, og på et tidspunkt, hvor mine børn var helt små, blev jeg optaget af hækling. Mine hækleprojekter blev inspireret af mine dejlige børn og deres lege, så de ting, jeg laver, er præget af glade farver og godt humør.

Siden 2012 har jeg også blogget om hækling på min blog www.cupcakebyme.blogspot.dk, som blev opkaldt efter mine første hæklerier - cupcakes til mine børn. Siden den gang er der sket en masse, bl. a. har jeg indgået samarbejde med forlaget Klematis og udgivet flere hæklebøger.

Efter bogudgivelserne har jeg haft mange forespørgsler om det garn, jeg bruger til mine projekter, og det har nu resulteret i denne hjemmeside. Her finder man mine bøger samt det garn, jeg vil anbefale til mine opskrifter. 
Elena Nielsen Design | CVR: 38025996