Fra jeg var barn elskede jeg at kreere selv. I starten var det tøj til mine dukker, og senere blev det tøj til mig selv, min mor og storesøster. Jeg har lært at sy og strikke tidligt - dels af min mor og søster, dels selv ved at kigge i håndarbejdsblade.

I teenageårene drømte jeg om at blive tøjdesigner, men endte i en "mere sikker" branche med tal og regnskaber. Jeg er oprindeligt uddannet indenfor økonomi og har først arbejdet i en bank i 7 år, og så senere efter flere års "søgen" blev det til revision, som jeg stadig beskæftiger mig med.

Igennem alle årene har jeg haft forskellige små og store kreative "projekter" i min fritid, og på et tidspunkt, hvor mine børn var helt små, blev jeg optaget af hækling. Mine hækleprojekter blev inspireret af mine dejlige børn og deres lege, så de ting, jeg laver, er præget af glade farver og godt humør.

Siden 2012 har jeg også blogget om hækling på min blog, som blev opkaldt efter mine første hæklerier - cupcakes til mine børn - hvorfra også navn på denne webshop. Siden den gang er der sket en masse, bl. a. har jeg haft samarbejde med forlaget Klematis og udgivet flere hæklebøger, lavet hækleopskrifter til flere hæklekits i Netto/Føtex/Bilka.
 
Har du et spørgsmål, er du velkommen til at skrive i kontaktformularen, og jeg besvarer din forespørgsel hurtigst muligt. Felter, markeret med *, er obligatoriske.
 
Betal nemt via PayPal med Visa eller MasterCard uden at oprette profil/konto på PayPal - vælg blot "Betal med betalingskort" på login-side til PayPal.
 
Det er også muligt at betale varerne med MobilePay efter forudgående aftale - skriv blot i kontaktformularen forud for bestillingen.
Elena Nielsen Design | CVR: 38025996