Om firmaet / Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

1. Indledning
Disse handels- og leveringsbetingelser gælder for køb af varer via CupcakeByMe.dk, som ejes og drives af:

Elena Nielsen Design
v/Elena Nielsen
Fyrrelunden 53
6705 Esbjerg Ø
CVR: 38 02 59 96
E-mail: elenanielsen@bbsyd.dk

Der anbefales, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på webshoppen.

2. Bestilling af varer
Bestilling af varer kan ske enten via hjemmesiden http://www.cupcakebyme.dk eller ved henvendelse på mail.

For at bestille en vare via hjemmesiden, lægges varen i ”indkøbskurven”, hvorefter det er muligt at fortsætte til ”kassen”. Herfra kan fakturerings og leveringsadresse angives samt betalingsmetode vælges, inden der fortsættes til den endelige bekræftelse. Ved den endelig bekræftelse af din bestilling, vil du på hjemmesiden se den samlede pris for bestilte varer samt leveringsomkostninger. Efter din bekræftelse af bestillingen vil du modtage en e-mail med en ordrebekræftelse. Det er vigtigt, at du gennemgår bekræftelsen og informerer CupcakeByMe.dk, såfremt ordrebekræftelsen ikke stemmer overens med den afgivne bestilling. Du er ansvarlig for, at de kundeoplysninger du indtaster som led i et køb er korrekte, idet vi ikke efterfølgende validerer eller kontrollerer disse oplysninger.

Bestilling kan også ske ved direkte henvendelse til butikkens mail elenanielsen@bbsyd.dk. Ønsker man at betale varerne med MobilePay, er sådanne henvendelse forud bestillingen påkrævet.

3. Priser og betaling
Alle priser på CupcakeByMe.dk er opgivet i danske kroner og inklusive moms og andre afgifter. Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

De betalingsoplysninger du indtaster ved køb af varer bliver behandlet af PAYPAL via en krypteret forbindelse (SSL), som det kun er dig og PAYPAL, der kan læse. Der er således ingen andre, der ser eller gemmer dine betalingsoplysninger.

Du kan betale med følgende:

-Paypal – kan bruges , hvis du har et international kort, f. eks. Visa
-MobilePay (efter forudgående aftale)

Der tages ikke kortgebyr når du handler på CupcakeByMe.dk

4. Levering
Forsendelsesomkostninger er på 40 kr. Gratis forsendelse ved køb fra 250 DKK. Levering af PDF-opskrifter, som leveres til køberens mail, er gratis. Alle leveringer i Danmark sker som pakker til den nermeste til modtageren pakkeshop.

Ved kampagner og tilbud kan leveringsomkostninger og leveringsform afviger, som vil fremgår af beskrivelsen til kampagne/tilbud.
 
Leveringstid for pakkeforsendelser er 2-4 hverdage.

5. Fortrydelsesret
Som kunde ved CupcakeByMe.dk har du 14 dages fortrydelsesret regnet fra den dato, varen modtages. For at benytte fortrydelsesretten skal varen returneres til butikkens adresse uden unødig forsinkelse.

Hvis du har fortrudt dit køb, skal du selv betale for de omkostninger, der er forbundet med returnering. Du bærer risikoen for varen fra du det øjeblik du modtager varen, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Når CupcakeByMe.dk har modtaget og godkendt din fortrydelse, vil du få det beløb, du har indbetalt til os for varen, tilbage inden for få dage.

- Værdiforringelse
Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du undersøgte den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

- Specialfremstillede varer
Det er ikke muligt at fortryde købet af specialfremstillede varer, herunder signerede bøger.

6. Reklamationer og klager
Du har som udgangspunkt 2 års reklamationsret fra varens modtagelse ifølge købeloven. Såfremt du mener, at den vare, du har modtaget, er defekt eller på anden måde mangelfuld, skal du hurtigst muligt efter at have konstateret dette give CupcakeByMe.dk besked pr. e-mail på elenanielsen@bbsyd.dk. Du skal klage inden for rimelig tid og inden 2 måneder fra du har opdaget fejlen.

Fejl opstået som følge af fejlagtigt brug af produktet, anden skadesforvoldende adfærd eller slitage er ikke omfattet af reklamationsretten.

Hvis du skal returnere en defekt/mangelfuld vare til CupcakeByMe.dk, skal du, sammen med den defekte vare, fremsende en skriftlig beskrivelse af fejlen/manglen, og vedlægge kopi af din faktura eller henvisning til ordrenummer.

Hvis din reklamation er berettiget, vil varen blive ombyttet. Såfremt dette ikke er muligt, vil du blive tilbudt et afslag i prisen eller pengene retur.

Såfremt reklamationen på en returneret vare er uberettiget, eller en defekt/mangel ikke kan konstateres, forbeholder CupcakeByme.dk sig retten til, at opkræve et gebyr på 40,00 kr. for returnering af varen.

- Farver
Computeres farver og skærmopløsninger kan variere. Mindre farveafvigelser betragtes derfor ikke for at være en mangel i købelovens forstand. Du kan dog naturligvis benytte din fortrydelsesret, hvis den fremsendte vare ikke lever op til dine forventninger.

7. Sikkerhed og persondatapolitik
Hos CupcakeByme.dk kan du handle sikkert, og dine oplysninger bliver ikke videregivet til tredjepart. De indtastede oplysninger ved et køb, såsom navn, adresse, e-mail, telefon m.v., benyttes kun til ordre behandlingen.

Alle betalinger på CupcakeByMe.dk foregår gennem en sikker forbindelse, der er godkendt og kontrolleret af PAYPAL. Alle indtastede bankoplysninger er krypterede, og det er kun PAYPAL, der kan læse informationerne.

Personoplysningerne registreres hos CupcakeByMe.dk og opbevares i minimum fem år, jf. bogføringsloven.

8. Forbehold
CupcakeByme.dk tager forbehold for forsinket eller mangelfuld levering som følge af force majeure begivenheder. CupcakeByMe.dk tager forbehold for tryk- og billedfejl, udsolgte varer, moms- og afgiftsændringer samt forsinket eller mangelfuld levering som følge af force majeure begivenheder, herunder leveringssvigt fra vores leverandører.

CupcakeByMe.dk forbeholder sig retten til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne webbutik. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om, hvorvidt der er sket ændringer.

Handelsbetingelserne er opdateret 29-07-2020.
Det er nemt at betale via PayPal - du skal blot bruge et international kort, som f. eks. Visa, MasterCard eller American Express.
 
Det er også muligt at betale varerne med MobilePay efter forudgående aftale - skriv blot i kontaktformularen forud for bestillingen.
Elena Nielsen Design | CVR: 38025996