Om firmaet / Handelsbetingelser
1. Indledning
Disse handels- og leveringsbetingelser gælder for køb af varer og pdf-opskrifter via www.cupcakebyme.dk, som ejes og drives af:

Elena Nielsen Design v/Elena Nielsen
CVR: 38 02 59 96

Der anbefales, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på webshoppen.

2. Bestilling af varer
Bestilling af varer kan ske enten via hjemmesiden http://www.cupcakebyme.dk eller ved henvendelse på mail.

For at bestille en vare/opskrift via hjemmesiden, lægges varen i ”indkøbskurven”, hvorefter det er muligt at fortsætte til ”kassen”. Herfra kan fakturerings og leveringsadresse angives, inden der fortsættes til den endelige bekræftelse. Ved den endelig bekræftelse af din bestilling, vil du på hjemmesiden se den samlede pris for bestilte varer samt leveringsomkostninger. Efter din bekræftelse af bestillingen vil du modtage en e-mail med en ordrebekræftelse. Det er vigtigt, at du gennemgår bekræftelsen. Du er ansvarlig for, at de kundeoplysninger du indtaster som led i et køb er korrekte, idet der ikke efterfølgende bliver valideret eller kontrolleret disse oplysninger.

Bestilling kan også ske ved direkte henvendelse til butikkens mail. Ønsker man at betale varerne med MobilePay, er sådanne henvendelse forud bestillingen påkrævet.

3. Priser og betaling
Alle priser på www.cupcakebyme.dk er opgivet i danske kroner og inklusive moms og andre afgifter, og der tages ikke kortgebyr. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Du kan betale via følgende:

-Paypal – kan bruges , hvis du har et international kort, f. eks. Visa
-MobilePay (efter forudgående aftale)
 
De betalingsoplysninger du indtaster ved køb af varer, bliver behandlet af PAYPAL via en krypteret forbindelse (SSL), som det kun er dig og PAYPAL, der kan læse. Der er således ingen andre, der ser eller gemmer dine betalingsoplysninger.

4. Levering
Forsendelsesomkostninger er på 40 kr. Gratis forsendelse ved køb fra 400 DKK. Levering af PDF-opskrifter, som leveres til køberens mail, er gratis. Alle leveringer i Danmark sker som pakker til den nermeste til modtageren pakkeshop.

Ved kampagner og tilbud kan leveringsomkostninger og leveringsform afviger, som vil fremgår af beskrivelsen til kampagne/tilbud.
 
Leveringstid for pakkeforsendelser er 2-4 hverdage.

5. Fortrydelsesret
Der er 14 dages fortrydelsesret på fysiske varer. Det regnes fra den dato, varen modtages. For at benytte fortrydelsesretten skal varen returneres til butikkens adresse uden unødig forsinkelse.

Hvis du har fortrudt dit køb, skal du selv betale for de omkostninger, der er forbundet med returnering. Du bærer risikoen for varen fra det øjeblik du modtager varen, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Når Cupcake By Me har modtaget og godkendt din fortrydelse, vil du få det beløb, du har indbetalt til os for varen, tilbage inden for få dage.
 
Forsendelsesomkostninger ved køb af varen samt returforsendelsen refunderes ikke.
 
Der er ingen fortrydelsesret ved køb af PDF-opskrifter, idet det anses som er taget i brug så snart man har modtaget mail med opskriften.

- Værdiforringelse
Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du undersøgte den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

6. Sikkerhed og persondatapolitik
Du kan handle sikkert på www.cupcakebyme.dk, og dine oplysninger bliver ikke videregivet til tredjepart. De indtastede oplysninger ved et køb, såsom navn, adresse, e-mail, telefon m.v., benyttes kun til ordre behandlingen.

Betalinger via PayPal foregår gennem en sikker forbindelse, der er godkendt og kontrolleret af PAYPAL. Alle indtastede bankoplysninger er krypterede, og det er kun PAYPAL, der kan læse informationerne.

Personoplysningerne registreres og opbevares i minimum fem år, jf. bogføringsloven.

7. Forbehold
Der tages forbehold for forsinket eller mangelfuld levering som følge af force majeure begivenheder, herunder tryk- og billedfejl, udsolgte varer, moms- og afgiftsændringer samt forsinket eller mangelfuld levering som følge af force majeure begivenheder.

Handelsbetingelserne er opdateret 21-01-2021.
Betal nemt via PayPal med Visa eller MasterCard uden at oprette profil/konto på PayPal - vælg blot "Betal med betalingskort" på login-side til PayPal.
 
Det er også muligt at betale varerne med MobilePay efter forudgående aftale - skriv blot i kontaktformularen forud for bestillingen.
Elena Nielsen Design | CVR: 38025996